IĞDIR İŞ REHBERİ

  • 33.9529
  • 37.8917
  • 44.9678
Kanlıca mantarı kızartması tarifi: Kanlıca mantarı kızartması nasıl yapılır?

Kanlıca mantarı kızartması tarifi: Kanlıca mantarı kızartması nasıl yapılır?

Kanlıca mantarı kızartması tarifi: Kanlıca mantarı kızartması nasıl yapılır?

En önemli noktası temizliği olan Kanlıca mantarını kızartarak tüm öğünlerde ya da özel yemek davetlerinizde servis edebilirsiniz. Püf noktaları ile birlikte kanlıca mantarı kızartması tarifini aşağıda bulabilirsiniz.

MALZEMELER
  • Yarım kilo mantar
  • 1 bardak sıvı yağ
  • 2 kaşık un
  • 1 çay kaşığı tuz
TARİF
  • Mantarları iyice temizleyin, fırçalayın ve yıkayın.
  • Una tuz ekleyin.
  • Mantarları un ve tuz karışımına bulayın.
  • Bol ve kızmış yağda kızartın.