IĞDIR İŞ REHBERİ

  • 33.9529
  • 37.8917
  • 44.9678
MASTERCHEF HURAIDEU CHICKEN TARİFİ! Huraideu chicken nasıl yapılır, malzemeleri neler? Kore'nin meşhur lezzeti!

MASTERCHEF HURAIDEU CHICKEN TARİFİ! Huraideu chicken nasıl yapılır, malzemeleri neler? Kore'nin meşhur lezzeti!

MASTERCHEF HURAIDEU CHICKEN TARİFİ! Huraideu chicken nasıl yapılır, malzemeleri neler? Kore'nin meşhur lezzeti!

Huraideu chicken tarifi MasterChef'in 185. bölümü öncesi internette araştırılıyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna konsepti duyurdu. Yarışmacılar yapılan açıklamanın ardından tezgah başına geçerek hünerlerini sergiledi. Huraideu chicken tarifi MasterChef'in yeni bölümü öncesi merak konusu oldu. İşte püf noktaları ile huraideu chicken tarifi...

KORE'NİN AĞIZ SULANDIRAN LEZZETİ HURAİDEU CHICKEN MASTERCHEF'TE!

MALZEMELER
  • Tavuk kanatları veya parçaları
  • Un
  • Yağda kızartmak için sıvı yağ
  • Sarımsak rendesi
  • Zencefil rendesi
  • Susam tohumu
  • Soya sosu
  • Sirke
  • Soğan rendesi
  • Bal veya mısır şurubu
  • Acı sos
TARİF
  • Huraideu chicken için tavuk parçalarını una bulayarak kaplayın.
  • Sıvı yağı ısıtın ve tavuk parçalarını kızartın, altın rengine gelene kadar pişirin.
  • Sos için gerekli malzemeleri bir kasede karıştırın.
  • Kızartılmış tavukları büyük bir kaseye alın ve üzerine hazırladığınız sosu ekleyerek karıştırın.
  • Tavuk parçalarının üzeri sosla kaplanmalı ve iyice karıştırılmalıdır.
  • Üstüme susam tohumu ekleyin.

AFİYET OLSUN!