IĞDIR İŞ REHBERİ

  • 33.9529
  • 37.8917
  • 44.9678
Beşiktaş Fenerbahçe maçının ardından soyunma odasından koştu geldi!

Beşiktaş Fenerbahçe maçının ardından soyunma odasından koştu geldi!

Beşiktaş Fenerbahçe maçının ardından soyunma odasından koştu geldi!

Tüpraş Stadı'nda oynanan derbide Fenerbahçe, 10. dakikada Edin Dzeko'nun kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Beşiktaş, 24. dakikada Alex-Oxlade Chamberlain'in penaltıdan kaydettiği golle beraberliği sağladı ve maçın ilk yarısı 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Fenerbahçe, Dusan Tadic'in 63. dakikada penaltıdan attığı golle yeniden öne geçti: 1-2. Mücadelenin 90+6. dakikasında Sebastian Szymanski sahneye çıktı ve skoru 3-1'e getirdi. Fenerbahçe, derbiden 3-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla ligde 13. galibiyetini alan Fenerbahçe, puanını 40'a çıkardı. Beşinci mağlubiyetini yaşayan Beşiktaş ise 26 puanda kaldı.

FENERBAHÇE'YE 7 MAÇ SONRA YENİLDİ

Beşiktaş, Fenerbahçe'ye 7 maç sonra mağlup oldu.

Fenerbahçe karşısında son yenilgisini 22 Aralık 2019'da deplasmanda yaşayan siyah-beyazlı ekip, daha sonra oynanan 7 müsabakada 3 galibiyet ve 4 beraberlik yaşamıştı.

"Kara Kartal"ın bu mağlubiyetle Fenerbahçe karşısındaki 4 yıllık yenilmezlik serisi son buldu.

BEŞİKTAŞ ADINA EN İYİSİ OXLADE

Beşiktaş'ın kötü oyununa rağmen sahada iyi bir performans ortaya koyan Oxlade-Chamberlain, takım arkadaşlarıyla soyunma odasına gittikten sonra geri döndü ve tribünlerden özür diledi. Oxlade-Chamberlain'in bu davranışının ardından siyah-beyazlı taraftarlar yıldız oyuncuyu alkışladı.