IĞDIR İŞ REHBERİ

  • 33.9529
  • 37.8917
  • 44.9678
Sivasspor futbolcusu Caner Osmanpaşa'dan Fenerbahçe maçı sonrası zehir zemberek sözler! ''Bizim ekmek paramız yok mu? Dün Pendik'e de aynısı yapıldı''

Sivasspor futbolcusu Caner Osmanpaşa'dan Fenerbahçe maçı sonrası zehir zemberek sözler! ''Bizim ekmek paramız yok mu?  Dün Pendik'e de aynısı yapıldı''

Sivasspor futbolcusu Caner Osmanpaşa'dan Fenerbahçe maçı sonrası zehir zemberek sözler! ''Bizim ekmek paramız yok mu? Dün Pendik'e de aynısı yapıldı''

Süper Lig'in 14. haftasında Sivasspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup oldu. Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, Fenerbahçe maçı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

"TÜRK FUTBOLU İÇİN KARA GECE"

Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl: "Bu maçla ilgili nasıl bir değerlendirme yaparız bilemiyorum. Türk futbolu adına kara bir gece bu gece. Maalesef açık seçik bir penaltımız verilmedi, 1-0'dı. 2-1'lik skoru yakaladıktan sonra oyununun üstünlüğünü aldık. Ceza sahası içinde defans oyuncumuza yapılan bir faul sonrası 3. golü yedik. Biz şunu merak ediyoruz, VAR'daki hakemler var mı yok mu, VAR'ın ismini yok diye değiştirelim 'YOK' yapalım." açıklamasını yaptı.

"OFSAYTI GÖRMEYİP PENALTI ÇALMASI BİLE ÇOK MANİDAR"

Gökhan Karagöl, "Bu pozisyonları nasıl değerlendiriyorlar, anlamadık. Sondaki pozisyonda hakemin ofsaytı görmeyip penaltı çalması bile çok manidar. Biz ne söyleyeceğimizi bilmiyoruz. Ekonomik anlamda takımların arasında uçurum olduğu yerde elimizden geleni yapıyoruz ama bu tip maçların sonuçları önceden mi organize ediliyor, başka bir şey mi oluyor? Biz buna karar veremedik, anlamadık. Konuşuruz, ediyoruz, ne yapalım diye. Çıkıp oynuyoruz. Futbolun paydaşları üzerlerine düşeni yapmıyorlar." dedi.

"HAKEM DEVREYE GİRDİ, OYUNU ÇEVİRDİ, BİZİM OYNAMAMIZA GEREK KALMADI"

Gökhan Karagöl, "VAR'daki hakemler oradalar mı, geldiler mi, varlar mı çok merak ediyoruz. Takımımızın gösterdiği performanstan memnunuz. 1-0 geriye düştük ama hoca penaltıyı verse daha farklı olacaktı. 2-0'dan 2-1'e getirdik, top hep bizdeydi. Ondan sonra hakem devreye girdi. Oyunu tekrar çevirdi. Bizim oynamamıza gerek kalmadı." ifadelerini kullandı.

"TÜRK FUTBOLU ADINA ÜZÜLÜYORUZ"

Karagöl, "Bütün ikili mücadelelerde kesinlikle takdir haklarını bizim aleyhimize kullandı. Maçı tek bir standartta yönetmedi. Ne yapabiliriz, hiçbir şey yapamayız. Biz geliriz öyle oynar oynar gideriz. Yapacak, söyleyecek bir şey yok. Sivasspor adına üzülüyoruz. Türk futbolu adına üzülüyoruz. Bundan sonraki haftalarda eleştirsek de düzen böyle devam edecek. VAR demiyorum 'YOK' artık her hafta konuşulacak. VAR'ı konuşamıyoruz 'yok'u konuşacağız artık." diyerek sözlerini noktaladı.

CANER OSMANPAŞA İSYAN ETTİ: "LİGDE 2 TANE TAKIM MI VAR SADECE?"

Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Caner Osmanpaşa, Gökhan Karagöl'ün açıklamalarının ardından konuştu. Caner, "Ligde 2 tane takım mı var sadece? Bu lig sadece 2 takım için mi ayarlandı? O zaman biz oynamayalım. Sadece bize olan bir şey de değil. İlk yarı net penaltıyı nasıl vermezsiniz?" dedi.