IĞDIR İŞ REHBERİ

  • 33.9529
  • 37.8917
  • 44.9678
MAÇ SONUCU: Galatasaray'a iyi oyun puan getirmedi! Aslan, Bayern Münih'e mağlup oldu...

MAÇ SONUCU: Galatasaray'a iyi oyun puan getirmedi! Aslan, Bayern Münih'e mağlup oldu...

MAÇ SONUCU: Galatasaray'a iyi oyun puan getirmedi! Aslan, Bayern Münih'e mağlup oldu...

Son dakika haberleri: Galatasaray ile Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında kozlarını paylaştı. Büyük bir mücadeleye ve heyecana sahne olan kritik karşılaşmada kazanan taraf Bayern Münih oldu.

Rams Park'ta oynanan müsabaka, Bayern Münih'in 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Kingsley Coman, 74. dakikada Harry Kane ve 79. dakikada Jamal Musiala kaydetti. Galatasaray'ın tek sayısı ise 30. dakikada penaltıdan Mauro Icardi ile geldi.

Bu skorun ardından üst üste 3. kez kazanan Bayern Münih, puanını 9'a yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Gruptaki ilk yenilgisini alan Galatasaray ise 4 puanla 2. sırada yer buldu.

Grubun gelecek haftasında iki takım bu kez Almanya'da karşı karşıya gelecek. Kritik müsabaka, 8 Kasım tarihinde oynanacak.

G.SARAY, ICARDI İLE GOLE YAKLAŞTI!

Maça baskılı başlayan Galatasaray, 3. dakikada hızlı hücum fırsatı yakaladı. Rakip yarı alanda topla buluşan Kerem Aktürkoğlu, 2'ye 2 pozisyonda Mauro Icardi'yi gördü. Arjantinli yıldız, Kim Min-Jae ile 1'e 1 pozisyonda vuruşunu yaptı ancak meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

KEREM'İN ŞUTU ULREICH'TA KALDI!

Sarı - kırmızılılar, 7. dakikada bir kez daha gole yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Tete'nin yerden pasına tek vuruş yapan Kerem'in şutu kaleci Ulreich'ta kaldı.

MAALESEF TOP AĞLARDA: 1-0...

Bayern Münih, ilk etkili atağında golü buldu. Sol kanattan hızlı hücum fırsatı yakalayan Alman ekibinde ters kanada yerden gönderilen topu Kingsley Coman kontrol etti. Müsait pozisyonda kalan Fransız futbolcu, köşeye yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

KEREM'İN HARİKA VOLESİNİ KALECİ SON ANDA ÇIKARDI

Galatasaray, gol yemesine rağmen ataklarını sürdürdü. 9. dakikada gelişen pozisyonda sağ kanattan Tete'nin yaptığı ortayı mükemmel bir voleyle tamamlayan Kerem Aktürkoğlu'nun vuruşunu kaleci Ulreich son anda kornere çeldi.

KEREM, KALE AĞZINDAN KAÇIRDI!

Sarı - kırmızılılar, 11. dakikada inanılmaz bir gol fırsatından yararlanamadı. Sağ kanatta topla buluşan Tete, çizgiye inmeden hemen önce yerden, sert şekilde ortasını yaptı. Kaleci Ulreich'ın elinden seken top, altı pas üzerinde Kerem'in önüne düştü. Müsait pozisyonda vuruşunu yapan Kerem Aktürkoğlu, meşin yuvarlağı auta gönderdi.

PENALTI, ICARDI, PANENKA: 1-1!

Maçın ilk yarıdaki genel hakimi olan Galatasaray, 28. dakikada penaltı kazandı. Bayern ceza sahasında topla buluşan Icardi, Kimmich ve Kim Min-Jae'nin ortak müdahalesi sonrasında yerde kaldı. Hakem, tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Icardi, Panenka penaltısıyla kaleci Ulreich'ı mağlup etti ve skoru 1-1'e getirdi.

KEREM AKTÜRKOĞLU, KARŞI KARŞIYA POZİSYONDA KALECİYİ GEÇEMEDİ

Galatasaray, 38. dakikada bir gol fırsatı daha yakaladı. Sarı - kırmızılılarda Torreira'nın savunma arkasına gönderdiği topa hareketlenen Kerem Aktürkoğlu, karşı karşyıa pozisyonda dar açıdan vuruşunu yaptı ancak kaleci Ulreich iki hamlede meşin yuvarlağın sahibi oldu.

ICARDI'NİN ŞUTU DİREK DİBİNDEN DIŞARIDA!

Aslan, 45. dakikada öne geçme şansını kaçırdı! Torreira, ön alan baskısıyla kaptığı topu hemen ceza sahasındaki Icardi'ye ulaştırdı. Arjantinli yıldızın gelişine yaptığı vuruş, direğin dibinden auta gitti.

TORREIRA YAN AĞLARA TAKILDI!

Galatasaray, 60. dakikada Lucas Torreira ile 2. gole çok yaklaştı. Sarı - kırmızılılar, rakip yarı alanın sağında bir serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Dries Mertens'in ortasını ön direkte kafasıyla Torreira tamamlamak istedi ancak Uruguaylı yıldızın şutu yan ağlara gitti.

HARRY KANE ATTI, 2-1...

Sarı - kırmızılılar, son 15 dakikaya girilirken yorgunlukla da savaşmaya başladı. 74. dakikada sağ kanattan gelişen Bayern atağında Jamal Musiala, ceza sahası içinde topla buluştu ve hızlı bir şekilde kale önündeki Harry Kane'i gördü. İngiliz yıldız, dokunuşuyla takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı.

MUSIALA, SKORU 3-1'E GETİRDİ

Karşılaşmanın 79. dakikasında bu kez sol kanattan gelen Bayern Münih'te Harry Kane, ceza sahası içinde müsait bir şekilde topla buluştu. Penaltı noktasına pasını gönderen Kane'in ikramını geri çevirmeyen Musiala, topu köşeden ağlarla buluşturdu ve skor maalesef 3-1'e geldi...

ICARDI, İLK 11'DE BAŞLADI

Galatasaray'da yıldız futbolcu Mauro Icardi, maça ilk 11'de başladı.

Sarı-kırmızılı takımın Trendyol Süper Lig'de 21 Ekim Cumartesi günü Beşiktaş ile oynadığı derbide sakatlanan Arjantinli futbolcu, önemli karşılaşmada takımını yalnız bırakmadı.

Sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama tespit edilen Icardi, iğne tedavisiyle Bayern Münih karşısında ilk 11'deki yerini aldı.

BURUK'TAN TEK DEĞİŞİKLİK

Galatasaray, son maçına göre kadroda tek değişiklikle Bayern Münih karşısına çıktı.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-1 yendikleri maçta görev alan oyunculardan Angelino'yu yedeğe çekilirken, Bayern Münih karşısında bu futbolcunun yerine Kazımcan Karataş'ı görevlendirdi.

Galatasaray maça, Fernando Muslera, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Lucas Torreira, Kaan Ayhan, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi ilk 11'i ile başladı.

Takımın yedek kulübesinde ise Angelino'nun yanı sıra Günay Güvenç, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Hakim Ziyech, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Barış Alper Yılmaz, Tanguy Ndombele ve Cedric Bakambu oturdu.

ZIYECH KADRODA

Galatasaray'da sakatlığı geçen Hakim Ziyech, Bayern Münih maçının kadrosunda yer aldı.

Süper Lig'in 5. haftasında RAMS Başakşehir ile oynanan maçtan sonra sakatlanan Faslı futbolcu, 5 resmi maçın ardından kadroya girdi.

Ziyech, Bayern Münih maçında yedek kulübesinde forma bekledi.

TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ

Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının Bayern Münih ile oynadığı maça yoğun ilgi gösterdi.

RAMS Stadı'nı tamamen dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi.