IĞDIR İŞ REHBERİ

  • 33.9529
  • 37.8917
  • 44.9678
Bayern Münih'in yıldızı Jamal Musiala maçın ardından şaşkınlığını gizleyemedi! "Galatasaray'ı asla unutmayacağım"

Bayern Münih'in yıldızı Jamal Musiala maçın ardından şaşkınlığını gizleyemedi!

Bayern Münih'in yıldızı Jamal Musiala maçın ardından şaşkınlığını gizleyemedi! "Galatasaray'ı asla unutmayacağım"

Galatasaray'ın Bayern Münih'i ağırladığı mücadeleyi stadyumda toplam 51 bin 792 seyirci takip ederken, bu karşılaşma ile RAMS Park’ta seyirci rekoru kırıldı.

Bu aynı zamanda RAMS Park’ta en çok seyircili karşılaşma olurken, Sarı-kırmızılı taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla takımlarına 90 dakika boyunca destek oldu.

Galatasaray Bayern'in tarihine kaybetti

"UZUN SÜRE UNUTMAYACAĞIM!"

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan isimlerden Jamal Musiala da atmosfere değinirken, "Galatasaray'ın stadında harika bir atmosfer vardı, bu taraftarların önünde oynamaktan gerçekten keyif aldım. Bu maçı atmosfer nedeniyle uzun süre hatırlayacağım ve unutmayacağım." ifadelerini kullandı.

Tüm dünya Galatasaray'ı konuşuyor... "Bayern bu duruma hiç düşmedi"

"BU ATMOSFERDE KAZANMAK..."

"Galibiyet bizim için çok önemliydi çünkü şu anda dokuz puanımız var. Buradaki atmosferde kazanmak kolay değil. Galatasaray'ın bu atmosferinde üç puan almak harika. Galatasaray başlangıçta iyi fırsatlar yakaladı ve oyunu domine etti. Ama biz sakin kaldık ve şansımızı değerlendirdik. Sven ayrıca çok iyi kurtarışlar yaptı. Genel anlamda bizim için iyi bir maç değildi ama önemli olan kazanmamızdı." dedi.

MÜLLER'DEN DE PAYLAŞIM!

Bayern Münih'in yıldızı Müller'den de karşılaşmanın ardından bir paylaşım geldi. Müller paylaşımına "Fantastik atmosfer" notunu düştü.