IĞDIR İŞ REHBERİ

  • 33.9529
  • 37.8917
  • 44.9678
Galatasaray-Bayern Münih karşılaşması sonrası spor yazarlarından dikkat çeken yorum! "Çok yazık oldu, Bayern'in tarihine kaybetti"

Galatasaray-Bayern Münih karşılaşması sonrası spor yazarlarından dikkat çeken yorum!

Galatasaray-Bayern Münih karşılaşması sonrası spor yazarlarından dikkat çeken yorum! "Çok yazık oldu, Bayern'in tarihine kaybetti"

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Galatasaray sahasında Bayern Münih'e adeta kök söktürdü. Sarı-Kırmızılılar rakibine 3-1 mağlup olsa da özellikle ilk 70 dakika gösterdiği performansla alkış topladı.

Mücadelenin ardından spor yazarları da maça dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Tüm dünya Galatasaray'ı konuşuyor... "Bayern bu duruma hiç düşmedi"

İŞTE O YAZILAR...

"GERÇEKTEN ÇOK YAZIK OLDU" (UĞUR MELEKE / HÜRRİYET)

"Bayern Münih’in gruplarda deplasmanda maç kazanması haber değeri taşıyan bir durum değil elbette. Şampiyonlar Ligi’nde gruplarda 36 maçtır kaybetmiyorlar, bu müsabakaların 33’ünü kazanıp sadece 3’ünü beraberlikle bitirmişler. Bu maçta da Galatasaray’ın oyunu Bayern’in genetiğine, Bayern’in tarihine kaybetti adeta. İlk devre oynanan oyunun ikinci golü getirmemesi büyük talihsizlikti gerçekten. Yazık oldu. Gerçekten çok yazık oldu." 

"TAM TERSİ SKOR OLMALIYDI" (OGÜN TEMİZKANOĞLU)

"Oynanan oyun skoru yansıtmadı. Gol beklentisine baktığımızda 3.07 Galatasaray, 1.77 Bayern Münih. Aslında tam tersi olması gerekip Galatasaray'ın 3-1 kazanması gerekiyordu. Burası Şampiyonlar ligi. Burada yakaladığınız fırsatları değerlendirmek zorundasınız. Özellikle bu kadar kötü bir Bayern Münih'i yakaladıktan sonra burada daha farklı bir skor elde edebilirdiniz."

"BU YENİLGİ HİÇ YAKIŞMADI" (LEVENT TÜZEMEN / Fotomaç)

"Galatasaray'a bu yenilgi hiç yakışmadı. 70 dakika boyunca Bayern'e karşı üstün oynayan, pozisyon zenginliğini elinde bulunduran Galatasaraylı futbolcular, hak etmedikleri bir yenilgi ile karşılaştılar. Bayern Münih'in bu zamana kadar ki oynadığı maçlarda bir rakipten bu kadar çok gol baskısı yediğine tanık olmadık. Torreira'nın yıldızlaştığı, İcardi'nin fedakarca mücadele ettiği, defansın 70 dakika dikkatli oynadığı oyunda bazı oyuncular taşın altına elini sokamadı.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE ETKİLİ OLABİLİR" (ENGİN VEREL / Akşam)

"Bayern skoru 3-1 yaptıktan sonra artık maçı çevirmek imkansız hale gelmişti. Yapılan hamlelerin de sonuç vermeyeceği açıktı. Galatasaray 70 dakika oynadığı futbolu 90 dakikaya çıkartırsa, o zaman Şampiyonlar Ligi'nde gerçekten etkili bir takım durumuna gelebilir. Bu söylediğim Avrupa'da oynayan tüm takımlarımız için geçerli. Türk futbolunda nelerin eksik olduğunu dün bir kez daha gördük."

"GRUPTAN ÇIKMA MÜCADELESİ SÜRÜYOR" (SERKAN KORKMAZ / Fotomaç)

"Buldun mu atacaksın", "atamayana atarlar", "yenildik ama ezilmedik"… Ne derseniz deyin. Maç bitti fakat gruptan çıkma mücadelesi sürüyor. Sonuçtan hoşnut değiliz elbette ama unutmayalım; Bayern Münih'e yenildik. Ortaya koyduğumuz oyunla gruptaki ikincilik koltuğunun en güçlü adayı olduğunu gösterdiğimizi düşünerek avunabiliriz. Bu kadar iyi oynayıp da kaybetmemizin gerekçesini uzakta aramamak lazım. Adamlar maçlarda kötü oynadığında bile ayakta kalıyor ve 90 dakika koşunca bunu yapamayan her rakip karşısında bir şansları muhakkak oluyor. Adamlar malesef bizimkiler gibi yorulmuyor."