IĞDIR İŞ REHBERİ

  • 33.9529
  • 37.8917
  • 44.9678
USB girişi sıkıntınızı kökten çözecek en iyi ve uzun ömürlü USB çoğaltıcılar

USB girişi sıkıntınızı kökten çözecek en iyi ve uzun ömürlü USB çoğaltıcılar

USB girişi sıkıntınızı kökten çözecek en iyi ve uzun ömürlü USB çoğaltıcılar

Bilgisayar, tablet, telefon ve müzik çalar gibi pek çok teknolojik aletin kullanışlı olmasını sağlayan, farklı amaçlar için kullanılan girişler bulunur. Bazen aynı anda birçok iş yapmak için bu girişler yetersiz kalabilir. Böyle durumlarda ise USB çoğaltıcılar yardımınıza koşar. İhtiyacınıza uygun USB çoğaltıcı ürünlere sahip olmak istiyorsanız USB çoğaltıcı 3.0 tavsiye ve önerilerini göz önünde bulundurarak en iyi USB çoklayıcıyı satın alabilirsiniz.

1. Fazla USB girişine ihtiyaç duyanlara: TP-Link UH400, 4-Port USB 3.0 Portatif Çoklayıcı

Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Kompakt tasarımı ile severek kullanacağınız TP-Link UH400, 4-Port USB 3.0 Portatif Çoklayıcı kurulum gerektirmeden cihazınıza kolaylıkla bağlanabilir. Kolay taşınabilir bir veri merkezi durumunda olması çevre birimlerini yönetmek için ideal bir seçenek sunuyor.

Ultra sağlam ABS gövde ile üretilen çoğaltıcı, son derece dayanıklı olması ile uzun ömürlü kullanım deneyimi yaşamanıza olanak tanır. Dört genişletilmiş USB 3.0 bağlantı noktası ile 10 kat daha hızlı bir veri aktarım hızını destekler. Yenilikçi katlanabilir kordon tasarımı sayesinde ister seyahatte ister günlük kullanımda uygun bir depolama sağlar.

Ürünü İncele

2. Hızlı veri aktarımı sağlayan: Ugreen USB A/USB C to 4 Port USB 3.0 Hub Çoklayıcı Siyah 1 Metre

Ugreen USB A/USB C to 4 Port USB 3.0 Hub Çoklayıcı tam da size göre! Metrelik esnek kablosu ile evde ya da ofiste rahatlıkla kullanabileceğiniz çok fonksiyonlu bu ürüne aynı anda klavyenizi, farenizi, kameranızı ve PC fanlarınızı bağlayabilirsiniz.

5Gb/s'ye kadar veri aktarımı sağlayan bu harika ürün, kısa sürede bütün dosyalarınızı ya da videolarınızı aktarabilmenizi sağlar. Böylece uzun süre beklemenize gerek kalmaz. Geniş uyumluluk özelliği sayesinde istediğiniz cihaza bağlayarak işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Ürün, tak ve çalıştır özelliği ile de oldukça pratik.

Ürünü İncele

3. Son derece pratik: Alfais 4360 4 Port USB 3.0 Hub Switch Çoklayıcı Çoğaltıcı Adaptör

Alfais 4360 4 Port USB 3.0 Hub Switch Çoklayıcı Çoğaltıcı Adaptör, en iyi USB 3.0 çoklayıcı olmaya aday! 4 portlu ürünü yüksek hızlı USB 3.0 cihazlarınızda kullanabilirsiniz. Ürün, 5 gb/s'ye kadar hızlı veri aktarımı sağlar.

Bağlantı portlarının yetersiz kaldığı durumlarda istenilen donanımları aynı anda çalıştırmanız bu ürünle mümkün. İnce ve hafif tasarımı sayesinde istediğiniz her yere rahatlıkla götürebileceğiniz ürünle bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Yeni nesil elektronik cihazlarda sorunsuz çalışacak ürüne göz atmaya ne dersiniz?

Ürünü İncele

4. Çok amaçlı kullanım: Dark DK AC USB23L Connect Master U23L Ethernet Girişli 3 Port USB 2 Hub

Dizüstü ve masaüstü bilgisayarların mevcut USB portlarını artırmak için kullanılan USB çoğaltıcılar, fonksiyonel özellikleri ile birçok cihazın aynı anda kullanılmasına olanak tanıyor. Bu ürünler, kablosuz ve 2'li USB çoğaltıcı seçenekleri ile kullanıcılarına birçok alternatif sunuyor.

Dark DK AC USB23L Connect Master U23L Ethernet Girişli 3 Port USB 2 Hub pek çok cihazla kullanılabilir. Ağ girişi bulunmayan ya da bozulmuş olan bilgisayarların internete kablolu bağlanabilmesini sağlar. ABS kaplamalı elastik kablosu uzun kullanım deneyimi yaşatır.

Ürünü İncele

5. Çoklu bağlantı noktasıyla öne çıkan: Coverzone 7 Port USB 3.0 Hub Çoklayıcı Çoğaltıcı Switch Splitter Siyah

Bilgisayar üzerindeki bir porttan birden fazla port elde etmek istiyorsanız Coverzone 7 Port USB 3.0 Hub Çoklayıcı Çoğaltıcıya bir göz atın, deriz! "Tak ve çalıştır" özelliği ile kurulum ya da herhangi bir sürücü gerektirmeden cihazınıza bağlayıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

USB ve Tip C arabirimi özelliği tüm cihazlara uyumlu olarak çalışmasına yardımcı oluyor. USB arayüz düzeni eş zamanlı birden fazla USB yüksek hızlı cihaz bağlantısını destekleyebilir. Aşınmaya dayanıklı ve şık görünümlü bu işlevsel ürünü incelemek istemez misiniz?

Ürünü İncele

6. Işıklı tasarım: 4 Port USB Hub Çoklayıcı Çoğaltıcı Çoklama Switch Splitter Alüminyum

Bilgisayarlarda çoklu bağlantı kurmayı ve kolayca veri aktarımı sağlayan donanımlara sahip olmak, kullanıcıların dikkat ettiği önemli detaylar arasında yer alıyor. 4 Port USB Hub Çoklayıcı Çoğaltıcı bu gerekli donanımlar arasında önemli bir işleve sahip.

Ürün, Linux ve Windows 10 işletim sistemleriyle sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Küçük boyutu sayesinde kolayca taşınabilen ürün, oldukça pratik bir kullanım deneyimi yaşamanıza yardımcı oluyor. Gittiğiniz her yerde yanınızda götürebileceğiniz kolay taşıma sunan bu kullanışlı ürüne bir şans vermeye var mısınız?

Ürünü İncele

7. Yerden ve zamandan tasarruf etmek isteyenlere: Xiaomi USB 3.0 USB Çoklayıcı USB Hub 4 Port

USB 3.0 çoğaltıcı modellerinden biri olan Xiaomi USB 3.0 USB Çoklayıcı USB Hub 4 Port, veri aktarım işlemlerinde vakit kaybetmek istemeyen bilgisayar kullanıcılarına tavsiye ediliyor. Windows, MacOs, Android ve Linux gibi sistemlerle olan uyumlu yapısıyla dikkat çekiyor.

USB-C donanımlı arayüzü pozitif ve negatif yerleştirme desteği sunar. Böylece bağlantılı olan aygıtınızın şarj edilmesini, güç çıkışını ve video çıkışlarını sağlar. Aynı zamanda kompakt tasarımı ile çok az yer kaplıyor ve masalarda yerden tasarruf etmenize imkân tanıyor. Kavisli köşe tasarımı dayanıklılığını arttırarak uzun yıllar boyunca kullanılmasına yardımcı oluyor.

Ürünü İncele

8. Fonksiyonel arayüzüyle: Shaza 8in1 USB Type-C Hub Port Adaptör HDMI USB Ethernet PD Girişli, Gri

Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Dizüstü bilgisayarlarla uyumlu olan Shaza 8in1 USB Type-C Hub Port Adaptör, USB çoğaltıcı Type-C özelliğine sahip sıklıkla kullanılan ürünler arasında bulunuyor. HDMI, USB 3.0 ve Ethernet çıkışlarının yanı sıra çeşitli hafıza kartlarının da ürüne bağlanabilmesini sağlayan yuvası, ilgi gösterilen özellikler arasında yer alıyor.

5 Gps'ye kadar olan transfer hızı ile fotoğraf, video, müzik ve diğer önemli belgelerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde aktarabilirsiniz. İki tane SD kart okuyucu sayesinde aksiyon kameralarının ve dash kameralarının içerisindeki verileri okumanızda yardımcı olur. Herhangi bir sürücü gerektirmeden bağlantı yapıldığını da belirtmeden geçmeyelim.

Ürünü İncele

9. Metal gövde farkı: Techmaster Type-C USB 3.1 Den 4 Adet USB 3.0 Hub Otg Çoğaltıcı Adaptörü C809

Yaygınlaşan bilgisayar kullanımları çeşitli birçok donanım aletleri ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Veri aktarımı ile ilgili pratik bir çözüm sunan USB çoğaltıcılar bu donanımların başında gelir. Techmaster Type-C USB 3.1 Den 4 Adet USB 3.0 Hub Otg Çoğaltıcı tavsiye edilen ürünlerden biri.

Dizüstü bilgisayar, klavye, fare ve yazıcılarda uyumlu olarak çalışan özelliği ile çok yönlü bir kullanım deneyimi sunar. Bilgisayarınıza sorunsuz bağlantı sağlayacak 4 adet giriş yuvası bulunur. Veri kablosu gerektirmeden kolayca kurulum yapacağınız ürün, ince ve küçük tasarımıyla çantalarınızda çok fazla yer kaplamaz.

Ürünü İncele

10. Sabitleme özelliği bulunan: Orico 4 Portlu USB 3.0 Ekstra 5V2A Güç Masa ve Monitör Kenar Kelepçeli 5 Gbps Yüksek Hızlı Alüminyum Çoklayıcı HUB, 1 Metre, MH4PU-P

Ayarlanabilir vida tasarımı ile USB çoğaltıcıyı monitör ekranının veya masaüstünün kenarına sabitleyebileceğiniz harika bir ürün önerisi ile geldik! İşte, Orico 4 Portlu USB 3.0 Ekstra 5V2A Güç Masa ve Monitör Kenar Kelepçeli 5 Gbps Yüksek Hızlı Alüminyum Çoklayıcı yeni klipsli tasarımı ile fark yaratıyor.

4 tane USB bağlantı noktası ile birden fazla çevre birimini aynı anda bilgisayara bağlayabilirsiniz. Klavye, fare, USB bellek ve kart okuyucu ile uyumlu çalışan özelliğinin yanı sıra mikro USB harici güç kaynağı sağlar. Birinci sınıf alüminyum malzemeden üretilmiş kaliteli ürün uzun süreli kullanım vadeder.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.