IĞDIR İŞ REHBERİ

  • 33.9529
  • 37.8917
  • 44.9678
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'ın eski yıldızı Rashica için şaşırtan itiraf! "Baskı yapıldı"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'ın eski yıldızı Rashica için şaşırtan itiraf!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'ın eski yıldızı Rashica için şaşırtan itiraf! "Baskı yapıldı"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, A Spor'da katıldığı bir programda takımın son durumuna ve transferlere dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Çebi, merak edilen birçok konuya açıklık getirirken, Galatasaray'ın elinden kaptıkları Rashica için de bir itirafta bulundu.

İŞTE AHMET NUR ÇEBİ'NİN O SÖZLERİ...

''TATİLİMİZ YOK''

"Transfer dönemi biraz ekstrası oluyor ama genelde yoğun oluyor. Cumartesi, pazar, hafta sonu yok, tatil diye bir şey yok. Kulüp yönetmek, yönetici olmak farklı bir konsept."

''RAMOS, 50 MİLYON EURO'' 

"Ramos herkesin takımında görmek istediği biri. Ramos bize geldi de almadık mı? Rakamları okudunuz. Bu rakam 14-15 milyon euro. Vergileriyle 25 milyon euro. 2 yılda 50 milyon euro. Ramos iyi oynarsa, buradan gönderemezsiniz. Dolayısıyla 50 milyon euro. Asbaşkanıma da söyledim. O süreç içerisinde kimse sponsor gelmedi. Serhan kardeşim de kovaladı ama olamadı. Konunun 6 milyon euro gibi gösterilmesi doğru değil. Artı ben bunun 8 milyon euro ve menajerlik ücretini karşılayacağını kabul ettim ama olmadı. Her kulüp birilerini kovalar olur, olmaz. Beşiktaş'ın geleceğini de düşünmek zorundayım. Bu transfer konusunda Serhan'ın hiçbir hatası yok. Benim vereceğim nihai kararlar vardır. Ben bu nihai kararı, Beşiktaş'ın geleceğini düşünerek verdim.

''BELİRLİ LİMİTLERE İNMEK GEREK"