IĞDIR İŞ REHBERİ

  • 33.9529
  • 37.8917
  • 44.9678
Son dakika! Erden Timur, resmen açıkladı: Mauro Icardi ve 4 transfer...

Son dakika! Erden Timur, resmen açıkladı: Mauro Icardi ve 4 transfer...

Son dakika! Erden Timur, resmen açıkladı: Mauro Icardi ve 4 transfer...

Son dakika haberleri: Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Okan Buruk yönetiminde sürdüren sarı - kırmızılılar, bir yandan da transfer çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor.

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, sarı - kırmızılı kulübün Medicana ile yaptığı sağlık sponsorluğu anlaşmasında açıklamalarda bulundu.

Timur; Mauro Icardi transferi için taraftarlara müjde verirken, yapılacak takviyeler hakkında da konuştu.

İşte Erden Timur'un sözleri;

"AVRUPA'DA KUPA İSTİYORUZ"

"Avrupa'nın en büyük 10 takımından biri olmak ve kısa vadede Avrupa'da yeniden kupa kazanmak istiyoruz."

"EŞİNİN DURUMUNA BAĞLI"

"Icardi'nin eşiyle ilgili bir sağlık problemi var. Az kaldı, birkaç test var. Ondan sonra gelecekler. Icardi'nin gelişi eşinin durumuna bağlı."

"3-4 TRANSFERİMİZ DAHA OLACAK"

"Transferini sonuçlandıracağımız 3-4 oyuncu daha var. Onları ikinci turdan önce yapacağız."

"SATMAK İSTEMİYORUZ"

"Bu sezon oyuncu satışı için Boey ve Nelsson için bir beklenti var. Biz satmak istemiyoruz. Bizim hedefimiz büyük. Sadece Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak değil. Kadromuzu belli ölçüde değiştireceğiz ama önemli ölçüde de korumamız gerekiyor."

"TALISCA VE DOMINGUEZ..."

"Talisca ve Dominguez için şu an bir ilgimiz yok. Biz de muhabirlerden öğrendik ilgimizin olduğunu ama şu an yok. Talisca'nın maaşı 10 milyon euro. Daha düşük maaş bütçesiyle olmasını isterdik ama şu anda böyle bir durum yok."

"15 KERE ARADIĞIM YAZILIYOR"

"Szymanski için mesajlarım duruyor. 'Biz o paralara çıkamayız' demişim. 15 kere aradığım yazılıyor, menajeri de bu asılsız iddialar yüzünden açıklama yaptı."