IĞDIR İŞ REHBERİ

  • 33.9529
  • 37.8917
  • 44.9678
Galatasaray'ın yeni transferi Angelino, İstanbul'a geldi, uçaktan indi! İşte ilk sözleri...

Galatasaray'ın yeni transferi Angelino, İstanbul'a geldi, uçaktan indi! İşte ilk sözleri...

Galatasaray'ın yeni transferi Angelino, İstanbul'a geldi, uçaktan indi! İşte ilk sözleri...

Galatasaray Sportif AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Jose Angel Esmoris Tasende'nin geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Leipzig ile resmi görüşmeler başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Manchester City'den Leipzig'e 2021-2022 sezonunda transfer olan 26 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Hoffenheim'da geçirdi.

İSTANBUL'A GELDİ

Galatasaray'ın yeni transferi Angelino, İstanbul'a geldi. Uçaktan bir video paylaşan Galatasaray, Angelino'nun ilk açıklamalarına yer verdi. İspanyol oyuncu, "Aranıza katılacağım için çok heyecanlıyım. Sizinle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Yakında görüşmek üzere" dedi.

KAP'A BİLDİRİLDİ

"Profesyonel Futbolcu Jose Angel Esmoris Tasende'nin geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü RasenBallsport Leipzig GmbH ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

UÇAKTAN İNDİ!

İstanbul'a gelen Angelino uçaktan inerken İspanyol oyuncuya, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur da eşlik etti.

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Ayağının tozuyla gazetecilere demeç veren Angelina, "Burada olduğum ve bu harika kulübe katıldığım için çok heyecanlıyım. Taraftarın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'DAN PAYLAŞIM

Galatasaray'ın Angelino'yu duyurmaya hazırlandığı paylaşım taraftarın büyük beğenisini aldı.

PİYASA DEĞERİ 12 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan Angelino, savunmanın solunda forma giyiyor. Henüz 26 yaşındaki İspanyol oyuncuya Avrupa'dan birçok takım teklif yapmıştı.