IĞDIR İŞ REHBERİ

  • 33.9529
  • 37.8917
  • 44.9678
Son dakika: Bakan Abdulkadir Uraloğlu duyurdu: TEM Otoyolu Ankara - İstanbul yönü trafiğe kapandı

Son dakika: Bakan Abdulkadir Uraloğlu duyurdu: TEM Otoyolu Ankara - İstanbul yönü trafiğe kapandı

Son dakika: Bakan Abdulkadir Uraloğlu duyurdu: TEM Otoyolu Ankara - İstanbul yönü trafiğe kapandı

Son dakika haberine göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Ankara - İstanbul otoyolunun trafiğe kapandığını duyurdu.

Bakan Uraloğlu paylaşımında "Yoğun yağıştan dolayı Bolu Dağı Tüneli'nden sonra TEM Otoyolu'nda da meydana gelen heyelan sebebiyle Ankara - İstanbul yönü trafiğe kapanmıştır. Ankara'dan İstanbul'a giden sürücülerimiz Abant gişelerinden D- 100'e yönelmiş ve o güzergâhta yoğun bir trafik oluşmuştur. Ankara'dan İstanbul'a gidecek olan yol kullanıcılarının ikinci bir duyuruya kadar Ankara- Eskişehir - Bilecik - Sakarya istikametini kullanmaları gerekmektedir." ifadelerini kullandı.

URALOĞLU BOLU'YA GİDİYOR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, aşırı yağışlar sonrası oluşan heyelan ve sel nedeniyle Bolu‘ya gidiyor.

DAĞ YAMACINDAN KAYALAR KOPTU

Kentte dünden bu yana etkisini sürdüren kuvvetli yağışın etkisiyle Anadolu Otoyolu İstanbul istikameti Bolu Dağı Tüneli çıkışından sonra heyelan meydana geldi. dağ yamacından kopan kayaların tıra çarpması sonucu zincirleme trafik kazası yaşandı.

ÇALIŞMALAR YARIDA KESİLDİ

Otoyolun İstanbul istikametinde seyreden bir tıra, Düzce-Bolu il sınırında dağ yamacından kopan kayalar isabet etti. Kontrolden çıkan tır, aynı yöndeki 2 otomobile çarptı. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve karayolları ekipleri sevk edildi. Bölgeye sevk edilen karayolları ekipleri, yeni toprak kaymaları yaşanma ihtimali nedeniyle çalışmaları yarıda kesti.

Yaralanın olmadığı kazada ekipler, yolu trafiğe kapattı, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu.


Temizleme ve araçların kaldırılması çalışmalarının başlatıldığı yolda ulaşım, Abant Kavşağı'ndan D-100 kara yoluna yönlendirildi. (AA-DHA)