IĞDIR İŞ REHBERİ

  • 33.9529
  • 37.8917
  • 44.9678
İster detoks suları ister milkshake yapın: Sıcaklarda buz gibi içecekler hazırlayabileceğiniz blenderler

İster detoks suları ister milkshake yapın: Sıcaklarda buz gibi içecekler hazırlayabileceğiniz blenderler

İster detoks suları ister milkshake yapın: Sıcaklarda buz gibi içecekler hazırlayabileceğiniz blenderler

Hazırladığınız karışımları nereye giderseniz gidin yanınızda rahatlıkla taşıyıp tüketebileceğiniz kişisel blenderlerla tanışmaya ne dersiniz? Özellikle sıcak yaz günleri için biçilmiş kaftan olan bu teknoloji harikası mutfak aleti sayesinde buzlu içecekler ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. O hâlde birbirinden farklı markanın kaliteli ve işlevsel kişisel blender modellerini birlikte keşfetmeye hazır mısınız?

1. Sağlıklı hayat ve lezzetli karışımlar için: Arzum Ar1032 Shake'N Take Kişisel Blender

Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Kişisel blender söz konusu olduğunda adını sıklıkla duyduğumuz Arzum Ar1032 Shake'N Take Kişisel Blender; okulda, sporda kısacası her yerde sizinle. Ergonomik ve tek tuşla dilediğiniz karışımı hazır hale getiren blender, damlatmaz kapaklı BPA içermeyen şişesiyle büyük kolaylık sağlar. 300 Watt motor gücüyle mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak ürünün paslanmaz çelik bıçaklarıyla yaz günleri için birbirinden farklı buzlu içecekler yapabilirsiniz.

Ürünü İncele

2. İki farklı hız ayarıyla pürüzsüz içecekler hazırlayın: Philips HR2602/90 Mini Blender

350 Watt motor gücüyle çalışan Philips HR2602/90 Mini Blender; smoothie, shake ve lezzetli buzlu içecekler yapmanıza imkân tanır. Kompakt ve minimal tasarımının yanında kolay taşınabilir özellikte olan ürün ile 30 saniyede içeceğiniz hazır! Üstelik ürün, bulaşık makinesinde yıkanabilir parçalarıyla oldukça konforlu kullanım sunar. İki farklı hız ayarına sahip blender ile ister homojen karışımlar elde edebilir ister yiyeceklerinizi püre hâline getirebilirsiniz.

Ürünü İncele

3. Şık ve sade tasarımıyla göz kamaştıran: Karaca Blendit&Go Personal Blender Retro Krem

600 mililitre kapasiteli sızdırmaz hazneye sahip Karaca Blendit&Go Personal Blender Retro Krem'in 550 Watt gücüyle pürüzsüz karışımlar hazırlamaya ne dersiniz? Hem nefis hem sağlıklı içecekler elde etmenize yardımcı ürünü, paslanmaz çelikten üretilen dört farklı bıçağıyla yıllarca sorunsuz kullanabilirsiniz. Buz kırma özelliğiyle de avantaj sağlayan blenderi tek tuşla çalıştırabilir, uzun kablosu ve sabitlenebilir silikon ayakları sayesinde hareket özgürlüğü elde edebilirsiniz.

Ürünü İncele

4. En zorlu yiyeceklerde bile etkili: Fakir Dynamic Kişisel Blender

Fakir Dynamic Kişisel Blender, en sert yiyeceklerde dahi mükemmel performans sunar. Tek tuşuyla yalnızca içecek değil, kahve ve baharat öğütme işlerini de saniyeler içinde yapabilir. Paslanmaz teknolojisi ve buz kırma özellikleriyle oldukça talep gören blender, 600 Watt motor gücüyle kullanıcılarını memnun etmeye hazır. BPA içermeyen iki farklı taşıma şişesiyle de taşıma kolaylığı sunar.

Ürünü İncele

5. Kaliteli ve uzun ömürlü: GoldMaster Quickmax Kişisel Blender

Birbirinden gelişmiş ve trend modellerin takipçisi olanların beklentisini karşılayan GoldMaster Quickmax Kişisel Blender, işlevselliğiyle mutfağınızın başköşesinde yer edecek ürünlerden biri. 400 Watt çalışma gücüyle yüksek performans sergileyen ürün, damlama ve sızdırma önleyici şişesiyle avantaj sunar. Kaliteli ve uzun ömürlü blender sayesinde sporcu ve detoks içeceklerinin yanı sıra bebekleriniz için de çeşitli gıdalar hazırlayabilirsiniz.

Ürünü İncele

6. Mutfaktaki sağ kolunuz: Russell Hobbs 23470-56 Mix&Go Mikser

Russell Hobbs 23470-56 Mix&Go Mikser'in 300 Watt çalışma gücü ve 600 mililitre kapasiteli doğrayıcı haznesiyle sebze veya meyvelerinizi karıştırıp taze içecekler hazırlayabilirsiniz. Hazırladığınız içecekleri ise çıkarılabilir şişesiyle yanınıza götürebilirsiniz. Tek tuşa basarak çalıştırabileceğiniz ürünle buz küplerini de hızlı ve kolayca kırabilirsiniz. Üstelik lastik ayak yapısına sahip ürün, cihazın çalışma esnasında kayma ya da devrilmesini önleyerek güvenli kullanım sağlar.

Ürünü İncele

7. Kablosuz blender arayanlara özel: Cuisinart RPB100E Smoothie Makinesi

Mutfaktaki işinizi önemli ölçüde kolaylaştıran Cuisinart RPB100E Smoothie Makinesi'ni iki saatlik bir şarj süresinden sonra 20 dakika boyunca kullanabilirsiniz. Özellikle kablosuz tasarımıyla gönülleri fetheden 450 mililitre kapasiteli hazneye sahip cihaz ile birbirinden farklı lezzette içecekler hazırlayabilirsiniz. BPA içermeyen şişesiyle içecekleri her yere taşımayı sağlayan ürünün çıkarılabilir parçaları, bulaşık makinesinde yıkanıyor. Bu sayede temizlik açısından kullanıcılarına büyük bir konfor sağlıyor.

Ürünü İncele

8. Pratik ve rahat kullanım: Vestel Mix&Go Kırmızı Blender

Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Oldukça renkli ve eğlenceli tasarımıyla mutfaklara şıklık katan Vestel Mix&Go Kırmızı Blender, lezzetli içeceklerinizi kısa sürede hazır hâle getirir. 600 mililitre kapasiteli şişeye sahip olan ve 300 Watt motor gücüyle çalışan cihaz, paslanmaz çelik bıçaklarıyla kaliteli ve uzun ömürlü kişisel blender arayanların beğenisini kazanıyor. BPA içermeyen şişeleriyle kullanıcılarının sağlığını ön planda tutan ürün, tek tuşla çalıştırılabiliyor.

Ürünü İncele

9. Yaz günlerinde serin ve buzlu içecekler için: King Blend To Go Kişisel Blender

Kolay kullanımı ve minimal tasarımıyla severek kullanacağınız King Blend To Go Kişisel Blender ile dilediğiniz her an sebze veya meyvelerinizden alacağınız verimi ikiye katlayabilirsiniz. Yüksek kaliteli paslanmaz çelik bıçaklarıyla kullanıcı dostu ürün, buz kırabilme özelliğine de sahip. Bulundurduğu taşıma sapıyla kullanıcıların konforunu düşünen blenderi nasıl çalıştıracağınızı merak ediyorsanız yiyecekleri şişeye yerleştirmeniz ve çalıştır tuşuna basmanız yeterli.

Ürünü İncele

10. Dilediğiniz içeceği hızlıca hazırlayın: Homend Artfood 7025 Personel Blender

Son derece şık tasarımıyla göz kamaştıran Homend Artfood 7025 Personel Blender; 350 Watt motor gücüyle parçalanması zor yiyeceklerinizin üstesinden gelir. Her yönüyle pratik kullanım sunan cihaz, 600 mililitre kapasiteli iki şişesiyle gittiğiniz her yerde sizinle olur. Karıştırma ve öğütme işlemleri için de kullanabileceğiniz pulse hız ayarıyla içeceğinizi homojen bir kıvama kolayca getirebilirsiniz. Mutfağınıza da oldukça yakışacak ürün, sizi bekliyor!

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.