IĞDIR İŞ REHBERİ

  • 33.9529
  • 37.8917
  • 44.9678
Son dakika! İzmir'deki lüks sitede yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor

Son dakika! İzmir'deki lüks sitede yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor

Son dakika! İzmir'deki lüks sitede yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor

Son dakika: İzmir'in Narlıdere ilçesindeki bir sitede çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yenikale Mahallesi'ndeki 4 bloklu sitenin 8 katlı binasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

ÇOK SAYIDA EKİP MÜDAHALE EDİYOR

Alevler kısa sürede tüm binayı sardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi, Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazöz, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı TOMA'lar ile AFAD ve UMKE ekipleri de yönlendirildi.

PATLAMA SESLERİ DUYULDU

Zaman zaman patlama seslerinin duyulduğu yangın çıkan binanın sakinleri ekiplerce tahliye ediliyor. Ekipler yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

BELEDİYE BAŞKANI ENGİN'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya ve Ceyda Bölünmez Çankırı da olay yerine geldi.

Yanan lüks sitede dairesi vardı! İlk paylaşım geldi

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, yaptığı açıklamada, yangının çıkış nedeniyle ilgili henüz bir bilginin bulunmadığını söyledi.


Engin, "Şu ana kadar can kaybı bilgisi yok, inşallah olmayacak. Bizim bulunduğumuz bölgedeki ambulanslara ulaşan bir şey yok." dedi.

BAŞKAN SOYER: İTFAİYE EKİPLERİMİZ TÜM GÜCÜYLE MÜDAHALE EDİYOR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yangınla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Narlıdere'de çıkan site yangınına itfaiye ekiplerimiz tüm gücüyle müdahale ediyor. Binanın dış cephesinin ahşap kaplama olması çalışmaları güçleştirirken, ekiplerimiz alevlerin diğer bloklara yayılmasını engellemek için çalışıyor. Tek dileğimiz can kaybı yaşanmaması." ifadelerini kullandı. (İHA-AA)