IĞDIR İŞ REHBERİ

  • 34.0045
  • 37.8428
  • 44.8291
Yırtılan kulaklık pedlerinizi değiştirmek için en iyi kulaklık pedleri

Yırtılan kulaklık pedlerinizi değiştirmek için en iyi kulaklık pedleri

Yırtılan kulaklık pedlerinizi değiştirmek için en iyi kulaklık pedleri

Kulaklığınızdan eski performansı alamıyor musunuz? Dışarıdan çok fazla ses geliyor, ses titreşimleri sizi rahatsız ediyor ve kulaklık başınıza tam oturmuyorsa kulaklık pedlerini değiştirmenin vakti gelmiş olabilir. Peki, sizin için en uygun kulaklık pedine nasıl karar vereceksiniz? Gelin, bu sorunun yanıtını beraber keşfedelim.

1. Eskiyen kulaklığınızı yenileyin: SteelSeries Arctis Pro Kulaklıklar İçin Kumaş Kulaklık Pedi

Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Eskiyen kulaklık pedleri özelliğini yitirdiği zaman ses performansını da düşürüyor. Eğer pedleri yenileri ile değiştirirseniz kulaklarınızın daha az terlediğini fark edebilir, kulaklığın ses performansında tatmin edici bir artış gözlemleyebilirsiniz.

En iyi kulaklık pedi modelleri arasında yer alan SteelSeries Arctis Pro Kulaklıklar İçin Kumaş Kulaklık Pedi, yumuşacık dokusuyla rahat bir kullanım sunuyor. Eskiyen, pedleri yırtılan kulaklıklara çözüm sunan bu ürün dinleme konforunu da arttırıyor. Ürün, SteelSeries Arctics kulaklık ile uyumlu olarak kullanılabiliyor.

Ürünü İncele

2. Hafıza köpüklü yüksek teknoloji: Yizhet JBL T500BT, T450BT, TUNE600BTNC Yedek Kulak Yastığı

JBL marka kulaklıklarla uyumlu bir ped arıyorsanız Yizhet JBL T500BT, T450BT, TUNE600BTNC Yedek Kulak Yastığı'na göz atmanızda fayda var. JBL'ye özel olarak imal edilen ürün, pürüzsüz dokusu ve şekil alabilen köpük dolgusu sayesinde size konfor ve kaliteyi bir arada sunuyor.

Dışarıdan gelen harici sesleri engelleyen pedler, kulaklıktan aldığınız performansı ilk günkü seviyesine çıkarıyor. Ürünün orta kısmında yer alan toz önleyici file malzeme sayesinde kulaklıklarınız dış etmenlerden de korunur. Ürünün mavi, pembe ve beyaz renkli alternatiflerinin bulunduğunu da söyleyelim.

Ürünü İncele

3. Kulaklığınızdan ilk günkü performansı alın: Sony Kulaklık Pedi

Kulaklıkları eskiyen ve kirlenen kişiler "Kulaklık pedi nasıl temizlenir?" diye merak ediyor. Kulaklık pedlerini temizlerken pedin malzemesine göre hareket etmek gerekiyor. Eğer ped deri ise pedi sadece nemli bezle silebilir, kadife ise bantla pedin üzerindeki tozu alabilirsiniz.

Kulaklık pedinin tozunu alıp sildikten sonra derinlemesine temizlik yapmak için oksijenli su kullanabilirsiniz. Böylelikle orada biriken mikroplar tamamen yok olabilir. Eğer tüm bu işlerle uğraşmak istemiyorsanız Sony Kulaklık Pedi'ni alarak kulaklığınızı yenileyebilirsiniz. Modelin açık gri, koyu mavi ve siyah renkli alternatiflerinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Ürünü İncele

4. Kulaklık performansını ilk günkü seviyesine çıkarın: SteelSeries Arctis Serisi Kumaş Kulaklık Pedi Airweave

SteelSeries Arctis serine özel olarak üretilen SteelSeries Arctis Serisi Kumaş Kulaklık Pedi Airweave, kaliteli kulaklık pedi arayanlar için ideal seçenekler arasında yer alıyor. Eskiyen ve performansı düşen kulaklığınızı ped sayesinde ilk günkü hâline getirebileceğiniz gibi içerisinde yer alan özel dolgu sayesinde dinleme konforunuzu da arttırabilirsiniz.

Kulaklık pedi, kulaklar açısından konfor sunduğu kadar dışarıdan gelen sesi engelleme ve kulaklığı toz gibi dış etmenlere karşı koruma açısından da önemli. Genel olarak kullanıcılardan da olumlu yorum alan ürüne göz atmanızda fayda var.

Ürünü İncele

5. İlk günkü performansa dönmek isteyenlere: WC Wicked Cushions İyileştirilmiş Yedek Kulak Pedleri

Bose 700 model kulaklığınız varsa ancak ürün, pedleri nedeniyle kullanılamaz hâle geldiyse üzülmeyin. WC Wicked Cushions İyileştirilmiş Yedek Kulak Pedleri kulaklığınızı eskisinden bile daha sağlam hâle getiriyor. Bose 700 ile tamamen uyumlu olan ürün, herhangi bir ek aparata ihtiyaç duyulmadan kolayca takılıyor. Yine de bunu nasıl yapacağını bilemeyenler için bir kılavuz ile geliyor.

Konforu maksimum seviyeye çıkarmak için üretilen pedlerin üzerinde PU deri, içinde ise hafızalı köpük kullanılıyor. Sağlam ve kaliteli pedler uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Siz de uzun süre size eşlik edecek bir kulaklık pedi arıyorsanız ürünü değerlendirebilirsiniz.

Ürünü İncele

6. Hafızalı köpük ve özel toz önleyici: SoloWIT Bose QuietComfort Yedek Kulak Pedleri

Çok sevdiğiniz Bose QuietComfort kulaklıklarınız kullanılamaz hâle geldiyse endişe etmenize gerek yok. SoloWIT Bose QuietComfort Yedek Kulak Pedleri bu sorunu tamamen çözüyor. Üstelik kulaklık pedini değiştirmek de artık bir sorun değil. Çünkü ürünün yanında gelen özel aparatlar ve kurulum kılavuzu sayesinde kolayca montaj yapabilirsiniz.

Kulaklık pedinin içinde bulunan yüksek yoğunluklu köpük, dışarıdan gelen seslere karşı maksimum seviyede yalıtım sağlıyor. Böylelikle kulaklıktan alacağınız ses performansını en iyi seviyeye getiriyor. Ürünün ek dikişleri sayesinde dayanıklılığının arttığını da es geçmeyelim.

Ürünü İncele

7. Plastik levye sayesinde kurulumu çok kolay: Adhiper Q10 Kulak Yastığı

Anker Soundcore Life Q10 kulaklık ile uyumlu olarak kullanılabilen Adhiper Q10 Kulak Yastığı, gürültü önleme özelliği ile en çok tercih edilen modellerden biri. Yeni bir ped almayı düşünenler genellikle "Kulaklık pedi nasıl takılır?" diye merak ediyor. Bu ürünle beraber gelen levye sayesinde değişim işlemi çok kolaylaşıyor.

Öncelikle levyeyi kullanarak eski pedi yerinden çıkarın. Daha sonra pedi kulaklığın üzerindeki çıtçıtlara gelecek şekilde yerleştirin ve kurulumu tamamlamak için bastırarak döndürün. Beş dakika içerisinde kulaklığınız ilk günkü hâline dönecek. Size de yeni pedlerin rahatlığı ile kulaklığınızın keyfini çıkarmak kalacak.

Ürünü İncele

8. Yumuşacık kulaklık pedi arayanlara: SOULWIT Yedek Kulak Pedleri

Eskimiş kulaklık süngerleri ve yırtılmış deriler, ses deneyimini ve konforu olumsuz etkiler. Bunun önüne geçmek için kulaklık pedlerinizi sadece beş dakikada yenileyebilirsiniz. Birçok kullanıcı, bu noktada "Kulaklık pedi nasıl çıkarılır?" diye merak ediyor. Bu işlem kulaklık modeline göre değişebiliyor.

Genellikle bir levye yardımı ile kulaklık pedlerini takılı olduğu tırnaktan ayırmak gerekiyor. Sonrasında eski pedleri SOULWIT Yedek Kulak Pedleri ile değiştirebilir, böylelikle yeni ve kaliteli bir ses deneyimine kavuşabilirsiniz. İçerisinde montaj kılavuzu ile beraber gelen ürün, yüksek kaliteli deri ve hafızalı sünger kullanılarak üretiliyor.

Ürünü İncele

9. Konforlu müzik deneyimi için: Geekria QuickFit Sennheiser Kulaklık Yastıkları

Kulak üstü kulaklık kullanan birçok kişi kulaklık pedi temizleme yöntemlerini merak ediyor. Kulaklık pedlerini temizlemek için öncelikle kulaklıktan ayırmak gerekiyor. Pedleri yıkamak için, daha önce bahsettiğimiz yöntemlere ek olarak, su ve sabun karışımı olan bir kaba daldırıp elinizde yumuşak bir şekilde ovalayabilirsiniz.

Pedleri ovaladıktan sonra iyice sıkıp temiz bir bez yardımıyla nazikçe silin. Pedleri kulaklığa tekrar takmadan önce iyice kurutmayı unutmayın. Tüm bu zahmete katlanmak istemiyorsanız Sennheiser uyumlu Geekria QuickFit Sennheiser Kulaklık Yastıkları'nı satın alabilirsiniz.

Ürünü İncele

10. Kulaklığı yenileme zamanı geldiyse: Decdeal Yedek Kulak Pedleri

Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Decdeal Yedek Kulak Pedleri, eskiyen kulaklıklık pedlerini değiştirmek isteyenler için ideal ürünler arasında yer alıyor. Yuvarlak şekilde tasarlanan ürün, birçok farklı markanın kulaklığına uyum sağlıyor. Kulaklarınızdaki terleme problemini çözeceği gibi daha sağlıklı bir ses kalitesi sunuyor.

Pedler ile kulaklık arasında kalan bölmede oluşan ses pedler, tarafından kulağınıza doğru yönlendirildiği gibi arada oluşan titreşim de pedler tarafından emiliyor. Bu sayede kulaklığınızı ilk günkü performansında kullanma şansı bulabiliyorsunuz. Ürünün kurulumunun çok kolay olduğunu da belirtelim.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.