IĞDIR İŞ REHBERİ

  • 33.9529
  • 37.8917
  • 44.9678
Depremin 2. günü enkaz bölgesine ulaşan Mehmet Topal arama kurtarma çalışmalarına katıldı!

Depremin 2. günü enkaz bölgesine ulaşan Mehmet Topal arama kurtarma çalışmalarına katıldı!

Depremin 2. günü enkaz bölgesine ulaşan Mehmet Topal arama kurtarma çalışmalarına katıldı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve büyük bir yıkıma neden olan deprem felaketi birçok ilde olduğu gibi Malatya'da da büyük yıkıma sebebiyet verdi. Futbol dünyasından da birçok isim depremzedeler için yardım kampanyaları başlatırken, daha önce hem Galatasaray hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'ta forma giymiş olan Mehmet Topal'dan alkışlanacak bir hareket geldi.

MEMLEKETİNE YARDIMA KOŞTU

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir forması giyen eski milli futbolcu Mehmet Topal, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerden biri olan memleketi Malatya'ya geldi. Burada depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarına yetişen Topal, günlerce yardım aracının üzerine çıkarak gıda ve kıyafet dağıtımı yaptı. Sadece Malatya değil civar illere de koşan Topal, depremzedelere hem gıda, yardımı yaptı hem de ısınma, barınma, giysi konularında ihtiyaçları temin edip afetzedelerin kullanımına sundu. Milli futbolcu ailesinden uzakta 8 gün boyunca yardımların yanı sıra enkaz altındaki çalışmalar için de yardımcı olmaya çalıştı.

GÖRENLER TANIYAMADI

Mehmet Topal geceleri de arama kurtarma ekiplerine yardım ediyor. Topal’ın enkaz çalışmalarına katıldığı ve hemen ardından kamyonetinde birkaç saat uykuyla dinlendiği belirtiliyor.

FUTBOLA VEDA ETMİŞTİ

Mehmet Topal geçen sezonun sonunda 36 yaşında aktif futbol yaşamını sonlandırmıştı. Son olarak geçen sezon Beşiktaş forması giyen Mehmet Topal, Galatasaray, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'de şampiyonluk kazanarak aynı ligde 3 farklı takımla şampiyon olan ilk ve tek Türk futbolcu olarak tarihe adını yazdırmıştı.

İlginizi Çekebilir

Çalhanoğlu maç sonunda konuştu! "İçim acıyor"

'1 kişiden ses geldi, 2 kişiden ısı alındı!' Umutlu bekleyiş...

Annesi açıkladı ''Türkiye'de yaşananlarla sınanıyoruz''

Galatasaray'dan deprem bölgesindeki takımlara destek!